Централният защитник на Манчестър Сити Николас Отаменди е удължил договора

...
Централният защитник на Манчестър Сити Николас Отаменди е удължил договора
Коментари Харесай

Нов договор за един от любимците на Пеп

Централният бранител на Манчестър Сити Николас Отаменди е удължил контракта си с клуба до 2022 година, стана ясно през днешния ден. Аржентинецът е в отлична форма от началото на сезона, а по време на мача против Борнемут през вчерашния ден (4:0) направи 142 точни паса - връх за футболист в Премиър лийг от началото на акцията. Добрите изяви на Отаменди са предиздвикали управлението на " жителите " да го награди с нов договор, макар че досегашният му изтичаше през 2020 година.

Отаменди се трансформира във значима част от състава на Джосеп Гуардиола и е един от любимците на каталунския експерт. 29-годишният аржентински национал не започва единствено в два от мачовете на Сити в Премиър лийг и Шампионската лига.

Преди няколко дни контракта си възобнови и халфът Фернандиньо, само че той беше привързан с " жителите " до лятото и беше предстоящо да получи предложение за нов договор.

Следващите, които ще удължат престоя си на " Етихад Стейдиъм ", са Габриел Жезус и Кевин де Бройне. Премиър лийг 19 кръг, събота 23 декември  Манчестър Сити 4:0краен резулат  Борнемут
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР