Централният защитник на Левски Димитър Пиргов най-вероятно няма да доиграе

...
Централният защитник на Левски Димитър Пиргов най-вероятно няма да доиграе
Коментари Харесай

Пиргов и Ангелов близо до изхода на Герена

Централният бранител на Левски Димитър Пиргов най-вероятно няма да доиграе сезона на " Герена ", написа " Тема Спорт ". Бранителят към този момент е запаса на Давид Яблонски и Холмар Ейолфсон, а старши треньорът Делио Роси търси и още един футболист на този пост, в случай че реши да трансформира схемата на 3-5-2. Трансформацията е допустима през зимната пауза, когато италианският експерт ще има време да пренареди защитната линия.

Дотогава " сините " ще играят с трима бранители. Пиргов обаче няма по какъв начин и при двата разновидността да промени статута си на запаса. Възможно е през декември той да разтрогне по взаимно единодушие, в случай че Левски не успее да измъкне някакви пари за него. Вчера той бе титуляр против Монтана, тъй като Делио Роси резервира Яблонски за Лудогорец.

Полузащитникът Георги Ангелов пък ще бъде освободен най-вероятно ще премине в Септември (София) без финансов иск. Юношата на Левски се завърна на " Герена " по искане на Николай Митов, който в този момент води септемврийци. Ангелов бе взет от Верея, само че въобще не влиза в групата на " сините " след идването на именития италианец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР