Централният бранител на Ливърпул Вирджил ван Дайк пропусна първия двубой

...
Централният бранител на Ливърпул Вирджил ван Дайк пропусна първия двубой
Коментари Харесай

75% от Земята е покрита от вода, останалите 25% - от Ван Дайк

Централният защитник на Ливърпул Вирджил ван Дайк пропусна първия дуел от 1/8-финалите на Шампионската лига против Байерн (Мюнхен), само че това единствено го стимулира. Вчера холандецът изигра извънреден дуел на " Алианц Арена " и бе с голяма заслуга за успеха на Ливърпул. Ван Дайк асистира за първия гол на Садио Мане и самичък вкара втория, с който на процедура пречупи съпротивата на баварците. Суперлативите от страна на мениджъра на тима Юрген Клоп след дуела пък бяха разумното разследване от играта на холандеца.

" Може да се напише книга за неговите умения, неговата мощ, за това какъв брой го одобрявам и каква фантастична персона е. Той е толкоз млад, само че към този момент по този начин зрял. Вирджил знае, че може да играе даже по-добре, в сравнение с го направи против Байерн ", съобщи Клоп.

Още по-оригинален в хвалбите към холандеца бе притежателят на отбора Джон Хенри, който написа в " Туитър ": " 75% от Земята е покрита от вода, останалите 25% - от Ван Дайк ".
Virgil van Dijk's game by numbers vs. Bayern Munich:

100% aerial duels won
100% shot accuracy
100% tackles won
5 clearances
3 interceptions
1 assist
1 goal

Calm as you like. pic.twitter.com/HH7BGYDAH1
— Squawka Football (@Squawka) 13 март 2019 година Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 13 март  Байерн Мюнхен 1:3краен резулат  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР