Централният бранител на Ливърпул Вирджил ван Дайк коментира спорните дузпи,

...
Централният бранител на Ливърпул Вирджил ван Дайк коментира спорните дузпи,
Коментари Харесай

Ван Дайк обвини Кейн в симулация

Централният защитник на Ливърпул Вирджил ван Дайк разяснява противоречивите дузпи, които Тотнъм получи по време на вчерашното тъждество (2:2) сред двата тима. Според холандецa при първата обстановка Хари Кейн освен е в засада, само че и симулира, че е бил препънат от Лорис Кариус. При втората дузпа, която бе отсъдена точно поради деяние на Ван Дайк, обстановката е сходна, упорства холандецът.

" Мисля, че това беше симулация. Виждате по какъв начин Кейн симулира, само че никой не приказва за това. Мисля, че е симулация. Имаше доста полемики дали той е в засада, а той беше. Обаче се вижда, че той прави тази симулация. Реферът взе това решение дружно със страничния арбитър. Добре е за нас, че тази дузпа бе избавена ", съобщи Ван Дайк, който добави, че не е негова работа дали Кейн може да бъде осъден поради своето деяние.

За втората дузпа Ван Дайк съобщи следното: " Видях в последния миг, че идва и се пробвах да спра крайници си. Той просто намести тялото си сред мен и топката и се строполи. Не мисля, че това е дузпа. Реферът даде сигнал играта да продължи, след което страничният реши друго. "
Kane wins a penalty! #KANE #COYS #LIVTOT #thfc pic.twitter.com/EIrTQubzUb
— Finn (@ExtraTan) February 4, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР