Центърът за градска мобилност (ЦГМ) и Младежки театър Николай Бинев

...
Центърът за градска мобилност (ЦГМ) и Младежки театър Николай Бинев
Коментари Харесай

С кампанията Спирка Младежки театър

Центърът за градска подвижност (ЦГМ) и Младежки спектакъл Николай Бинев сервираха преди ден следващата изненада на столичани, обвързвана с общата им акция. Актьорите на Младежкия спектакъл Николай Бинев Севар Иванов, Ахмед Юмер и Александър Хаджиангелов станаха контрольори в градския превоз.

Акцията бе част от почналата на 8 май акцията на ЦГМ и театъра, озаглавена: Спирка Младежки спектакъл.

С екипа на ЦГМ актьорите "провериха " пасажери в трамвай 7 и раздадоха талони за 50% понижение за билети от програмата на театъра на всеки от тях, който има заредена карта за 3, 6 или 12 месеца. За час в трамвая бяха раздадени 40 талона. От началото на акцията от бонуса да употребяват 50% понижение са се възползвали над 100 души.

Кампанията Спирка Младежки спектакъл на Център за градска подвижност и Младежки спектакъл Николай Бинев бе открита на 8 май 2018 година Тя дава на постоянните пасажери с карти за превоз понижение на билетите за театрални постановки. От
бонуса се употребяват също пенсионерите, инвалидите, възпитаници и студенти.

Желаещите да се включат посредством заредените си карти в самодейността и да употребяват отстъпката могат да потърсят ваучър от пунктовете за продажби на ЦГМ. С него на касата на театъра се удостоверява, че картата е в период, с цел да се получи понижението за театралния билет. Намалението важи за всички постановки от репертоара на театъра (без гостуващи) до края на сегашния сценичен сезон, както и за идващия – до края на годината.

В акцията Спирка Младежки спектакъл са планувани още сходни акции, които прелестно ще изненадат пасажерите в градския превоз.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР