Целувките са различни - кратки или продължителни, страстни или закачливи,

...
Целувките са различни - кратки или продължителни, страстни или закачливи,
Коментари Харесай

Как да се целуваме по-добре?

Целувките са разнообразни - къси или продължителни, буйни или закачливи, пропити с любов и поддръжка. Мъжете обичат целувките - както да ги раздават, по този начин и да ги получават. Но има някои целувки, които карат всеки представител на мощния пол да губи визия за времето и пространството.
Прочетете още
Вижте няколко съвета по какъв начин да подобрите техниката си в целувките:

Хубавата целувка изисква пресен мирис.
Не бихте желали да се целувате с някого, чиято уста мирише, нали? По същата причина не е редно и вие да бъдете миризливецът в двойката. Ако очаквате срещата да продължи с целувка, избягвайте храни, които са наситени с миризми, като чесън, лук, синьо сирене, и др. 

Не прекалявайте с червилото и балсама.
Дори най-влюбеният мъже не желае да облизва литри еликсир за устни и тонове червило. Мъжете избират усета на натуралните устни.

Добрите целувки са бъбриви.
Опитайте се да не говорите, до момента в който се целувате, както и да не давате насоки и препоръки. просто се отпуснете и се насладете на момента. реплики от вида " не по този начин със зъбите! ", " По-леко с езика! " са за различен стадий. 

Отпуснете устните си - отпуснете живота си.
Вие сте буйна натура и човек с шанс. могат да ви го кажат стотиците девойки и момчета, които нямат вашето благополучие - да се целуват в този миг.

Не използвайте езика си като ластик.
С него обикаляйте любопитно, изучавайте всяко милиметърче, не притискайте, не бомбардирайте. Целувката би трябвало да наподобява на танц. Въртете езика нежно. Не забравяйте, че вие двамата контролирате този танц.

В една добра целувка има по малко от всичко.
Започнете постепенно, с цел да стане щуро. Нека първоначално е нежно, с цел да завърши буйно. 

Добрата целувка не е със мощен вакуум. 
занимателно е да вършиме смучки, само че не прекалявайте. 

Целувайте върху:
- устните
- брадичката и челюстната кост
- шията
- деколтето
- раменете
- ключицата

Не целувайте:
- под носа
- зад ухото

Оставяйте колегата си да диша понякога. След това още веднъж изследвайте. 

Карта на целуването.
Започнете от устните, минете надолу към брадичката, а по-късно по цялата челюстна кост, към ухото. Леко ухапване на ушната мида, прошепнете нещо тихичко... Минете откъм гърба, на тила. Целунете рамото, минете по кривата към ухото. Нежно целунете слепоочието, върха на носа и завършете още веднъж с устните. Току-що минахте по цялата карта на целувката.

 Изненадващи целувки.
Целувките са най-хубави, когато не сме готови за тях и ни изненадат прелестно. 

Използвайте върховете на езика си.
Когато се целувате с някого за първи път, първоначално може да употребявате единствено върха на езика си. След това се дръпнете обратно. Постепенно ще се напаснете. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР