Царско село и се изправят един срещу друг в ранния

...
Царско село и се изправят един срещу друг в ранния
Коментари Харесай

ЦСКА излиза срещу Царско село в прецедентен мач без 12-ия си играч

Царско село и се изправят един против различен в ранния дуел от неделната стратегия на родната efbet Лига. Мачът на състезателен комплекс " Царско село " стартира в 17:45 часа.

Това ще е една от дребното срещи в историята на 31-кратния първенец, в която няма да може да разчита на своите правилни почитатели. Те пътуват даже за контроли в чужбина, само че в този момент оповестиха протест на днешния конфликт. Причина са едвам 60-е отпуснати билета за тях от домакините, които са насмешка с искащите в пъти повече да поддържат тима от трибуните.

В отбора на " царете " Христо Попадийн е осъден за този дуел и няма да бъде разполагаем на старши треньора Антони Здравков.
 ЦСКА без своите почитатели против Царско село, Сектор
ЦСКА без своите почитатели против Царско село, Сектор " Г " разгласи повода

" Мръсна игра на реваншизъм и комплексарщина "

Отборът е в серия от три следващи загуби и е с най-слабата офанзива в шампионата с едвам три маркирани попадения.

първата си точка от шампионата Лига на конференциите, откакто в четвъртък приключи при нулево реми против норвежкия Бодьо/Глимт.

Иначе, в предишния кръг " алените " обърнаха в огромното дерби и записаха значима, която беше осма поредна за наставника Стойчо Младенов против " сините ". е единственият тим без загуба от началото на сезона и е единственият без изпусната точка като посетител от началото на акцията - 9 точки от 3 мача.

Под въпрос за днешната среща обаче са Иван Турицов, Томас Лам и Карло Мухар. Със сигурност от сметките отпадат Жорди Кайседо и трайно контузените Мено Кох, Бисмарк Чарлс и Тибо Вион.
 Голмайсторът на ЦСКА се контузи, Жорди Кайседо отпада от сметките за Царско село
Голмайсторът на ЦСКА се контузи, Жорди Кайседо отпада от сметките за Царско село

Нападателят няма да пътува и за срещите на националния си отбор
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР