Цар Велизар, който се опита да нахлуе в президенството, докато

...
Цар Велизар, който се опита да нахлуе в президенството, докато
Коментари Харесай

Цар Велизар, който се опита да нахлуе при Радев, се оказа дрогиран и пиян

Цар Велизар, който се опита да нахлуе в президенството, до момента в който Румен Радев събеседваше с вероятните служебни министър председатели, се оказа пийнал и дрогиран.

В себе си той не е носил документи.

Около 14 часа в Спешна помощ  е бил изпратен сигнал за нужна кола за спешна помощ пред президенството. Екипът се появява на мястото 6 минути по-късно. Там гардове на НСО и полиця заедно се пробват да качат мъжът в превозносто средство. В момента той е във ВМА.

Както SafeNews писа по-рано мъжът се опита да нахлуе в постройката на президентството. Пред служителите на реда той се прогласи за цар Велизар

Той се опита влезе през централния вход, откакто дошъл пред постройката със сив автомобил “Сузики ” с бургаска регистрация. Мъжът, който е на забележима възраст от към 50 години, спрял пред Археологическия музей, който се намира против президентството. 

С мудни стъпки той се отправил към “Дондуков ” 2, само че когато опитал да отвори вратата, открил, че е заключена. Той не съумява да влезе в постройката, макар че първоначално наподобява не е бил обезпокояван. Чак след опита му да влезе, се появяват НСО, които го задържат. След това той е арестуван и от полицията.

Полицаите беседват с него, само че вероятно не са го считали за рисков, тъй като не му бяха поставени белезници.

Мъжът обаче стартира да вика по шефа на Българска народна банка Димитър Радев, когато той излезе от постройката на президентството

Гогава органите на реда решили да го питат кой е, като отговорът му бил:

 „ Аз съм цар Велизар “.

Той обяснил, че желае да вземе властта и отказал да си направи тест за алкохол и опиати.

Източник: 24 часа 

 

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР