Ц ентралната избирателна комисия (ЦИК) ще качи на сайта си

...
Ц ентралната избирателна комисия (ЦИК) ще качи на сайта си
Коментари Харесай

ЦИК пуска на сайта си симулатор за машинно гласуване

Ц ентралната изборна комисия (ЦИК) ще качи на уеб страницата си симулатор за машинно гласоподаване. Новината беше обявена от представителя на ЦИК Цветозар Томов в предаването.

Планира се и в Районните изборни комисии да бъдат доставени по 3 устройства, с цел да се открият пунктове, в които всеки да може да се опитва с машинното гласоподаване.

Опитите са посочили, че хората, които през април са дали своят вот на машина , се оправят с 24 секунди по-бързо от останалите. Затруднения пък могат да срещнат възрастни и нискообразовани хора, които живеят на село и не са виждали преди машина.

Томов е безапелационен, че в случай че някой не може да се оправи с машината, членовете на комисията няма да имат право да отидат и да му оказват помощ. Нито ще има право и на компаньон.

Няма да могат да гласоподават и гласоподавателите , които навръх 11 юли ще са на отмора в хотел.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник: По тематиката.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Една русокоска срещнала друга и си приказват: - Мила, защо мечтаеш? - Ами да срещна положителната самодива и тя да ме попита за какво… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниЛято, плаж, солени усмивки и... студена бира. Идеално или неТази рецепта е за четири порцииЧували ли сте към този момент за демисексуалността?По първични данни лек автомобил " Тойота " се завъртял след удар в мантинелатаПричината е въпросът със небостъргача „ Злaтeн вeк ”Разберете кои са теКой принуди принцесата на народа да го вземеОчакваше " Национален общ брой " да поведе в първия кръг на изборите " Граждански контракт " е на ръба на границата от 54%Пострадалата се е опитвала да се отскубне от кучето в продължение на минутиЦенни препоръки от фитнес инстуктора Елизабет МихайловаВижте обичаите на 24 юниТя употребява транзистори, които са тънки колкото атомВаксинираните през миналото денонощие са 3 134 Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР