Трябва ни генерално нова концепция за наказателната политика, която да

...
Трябва ни генерално нова концепция за наказателната политика, която да
Коментари Харесай

Крум Зарков : За да има справедливост, трябва нова наказателна политика

Трябва ни генерално нова идея за наказателната политика, която да бъде задоволително ефикасна, с цел да се възвърне възприятието за правдивост в хората. Такава идея за наказателната отговорност трябваше да е направена от държавното управление в края на предходната година ". Това съобщи зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Крум Зарков пред БиТиВи. От Българска социалистическа партия считаме, че когато действието е предизвикало гибел или тежка телесна щета не би трябвало да има кратко произвеждане, сподели той. Зарков разяснява, че през вчерашния ден институциите са се обединили към решението, които левицата и други парламентарни групи оферират -при най-тежките закононарушения да не се понижава присъдата с една трета.
Има общоприет проблем - българската наказателна политика се образува по този метод - нещо се случва и започваме да се чудим, акцентира Зарков. Социалистът означи, че задачата на всяко наказване е да възвърне справедливостта и да бъде задоволително превантивно, с цел да не се случват тези неща.
Зарков разяснява, че в случай че се работи бързо, в границите на няколко седмици може да се одобри законът и на второ четене. Ако методът, препоръчан от Българска социалистическа партия, бъде признат в точния момент, е допустимо и към този момент осъществени закононарушения, в това число убийството от Сотиря, да бъдат третирани по новата корекция - причинителите да не се възползват от понижените присъди, приключи Крум Зарков.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР