Трябва ли ви стимул да влезете във фитнес залата? Признаваме си,

...
Трябва ли ви стимул да влезете във фитнес залата?
Признаваме си,
Коментари Харесай

Трябва ли ви мотивация за спорт?

Трябва ли ви тласък да влезете във фитнес залата?

Признаваме си, началото е мъчно, изключително в случай че не сте спортували до момента. Не се тревожете, случва се даже и на тези, за които спортът е всекидневие! Вместо да се оплаквате пред другари и сътрудници, пробвайте тези лесни хрумвания и напълно скоро ще заобичате упражненията, а резултатите няма да закъснеят.

Намерете своето ентусиазъм
Намерете 1-2 фитнес блога, които да следите постоянно. Когато четете за мотивацията и триумфите на различен човек, незабавно стартирате да се чувствате много по-решителни, а също така виждате и резултатите, които също можете да постигнете. Нерядко може да откриете предложение за елементарно упражнение, което може да вършиме у дома, вкусна и потребна рецепта или пък съвет, който още повече ще ви въодушеви да се отправите към фитнеса с готовност.

Ходете с другарка

Естествено, постоянно можете просто да се запишете във фитнес, където върви ваша другарка. Така ще можете да ходите дружно и също така ще се мотивирате една друга да не пропускате посещаване. Важното е да не се отказвате и да откриете тъкмо оня тласък, който ви настройва незабавно на вълна грижа за тялото и за здравето.

 vs-sport-081915-_4_0

Направете си проект
Не започвайте преди да сте възнамерявали всичко. За да сте постоянни, би трябвало да имате съответна стратегия, както и диета. Безразборното подхващане на тази или онази подготовка единствено ще ви даде мотив за оправдания за какво сте пропуснали някои занимания.

Подберете обичани части за спорт
Повечето от нас спортуват и слушат енергизираща музика по едно и също време. За да извлечете още повече изгода от това, слушайте тъкмо тази музиката преди да започнете да упражнявате. Това ще ви даде в допълнение въодушевление и ще се настроите на равнище спорт по-бързо.

Първо кардио, след това тежести
Кардиото ще повлияе добре на сърцето и ще загреете за сериозната работа. Нека кардио упражненията бъдат първи в програмата ви. Ако желаете да изгорите мазнините както би трябвало, би трябвало да включите и силови тренировки. Обратно на всеобщото разбиране, че силовите тренировки не са за дами – точно с тях ще изваете тялото, за което мечтаете.

Пробвайте преди да изберете
Ако се отегчавате от велоергометъра или пътечката, включете се в разнообразни класове, да вземем за пример пилатес, спининг, зумба и други, с цел да пробвате кое ще ви хареса и няма да ви е скучно да вършиме постоянно.

Разтягане
Не пропускайте след всяка подготовка да се разтегнете – мускулите имат потребност от това.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР