Трябва да поздравим полицаите за свършената работа по залавянето на

...
Трябва да поздравим полицаите за свършената работа по залавянето на
Коментари Харесай

Ето каква е ролята на България за трафика на наркотици

Трябва да поздравим служителите на реда за свършената работа по залавянето на кокаина в "Студентски град ". Това съобщи в утринния блок на БТВ някогашният вътрешен министър Емануил Йорданов.

"Въпросните лица несъмнено са разчитали на подкрепи, хванатият юноша е най-малкото "колелце' в целия механизъм. Не разгадавам на нови разкрития по горните равнища на йерархията за дрогата ", сподели още той.

Вижте акцията на полицията в "Студентски град ", при която бяха открити над 300 кг кокаин

"За да има толкоз огромно количество дрога и толова свободно складирано, се чака че има огромна защита ", разкри някогашният вътрешен министър.

"България е била единствено директна страна. Винаги са хващани огромни колета, защото България е единствено за междинна станция. Това количество е смущаващо, само че ще се отриват и нови колета ", разяснява Йорданов.

"Начинът и пазарът, на който се популяризира дрогата, дефинира и цената му. Кокаинът е най-скъпият опиат, а ние не сме толкоз платежоспособни ", счита някогашният вътрешен министър.

"Глупаво е тъкмо в "Студентски град " да се складират опиати. Там наблюдението е по-сериозно ", приключи Емануил Йорданов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР