Трябва да питате прокуратурата, защо питате мен, отговори Бойко Рашков

...
Трябва да питате прокуратурата, защо питате мен, отговори Бойко Рашков
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Прокуратурата да каже кой е бившият министър, разследван за пране на пари

" Трябва да питате прокуратурата, за какво питате мен ", отговори Бойко Рашков на въпроса дали той е някогашният вътрешен министър, за който прокуратурата оповестява, че стартира инспекция за пране на пари.

Припомняме, че по-рано през днешния ден от Софийска градска прокуратура оповестиха, че е получен сигнал, в който са изложени изказвания, че някогашен министър на вътрешните работи и сегашен депутат от 48-ото Народно заседание, е съпричастен към разстройване на наказателно гонене и пране на пари.

" Трябва да питате прокуратурата, това е източникът на информацията. Може да питате и един различен източник, от който евентуално е тръгнала тази информация към прокуратурата ", съобщи Рашков.

" Представяте ли си какво е безумието да се изиска тази информация и прокуратурата да се сезира и да стартира инспекция? ", попита риторично Рашков.

Бившият министър на вътрешните работи дефинира информацията тогава и тази в този момент като неправилна, подправена, злонамерена и очерняща положителното му име. Според него тя е в отговор на присъединяване му в взаимното съвещание на правната комисия, на което са били обсъждани промени в Наказателно-процесуалния кодекс и предложенията за ограничение пълномощията на Главния прокурор.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР