Трябва да осъзнаете това, преди да е станало късно. Постоянно

...
Трябва да осъзнаете това, преди да е станало късно. Постоянно
Коментари Харесай

Вие сте там, където трябва да бъдете; вие сте там, където го изисква съдбата.

 Трябва да осъзнаете това, преди да е станало късно.

Постоянно развиване, метаморфози, устремени вътре в СЕБЕ СИ, като отражение на битието на Вселената и нейните процеси, които са еквивалентни на силовото поле на индивида. Трябва да съумеете да извършите това  в точния момент, другояче ще потънете в илюзията за илюзия за N интервали от време, до края на живота си.

Развитие в настройките на хората и техните възгледи. Трябва да разберете, че има строго стеснен брой хора и техните маски, под които те се появяват. Трябва да идентифицирате всеки един, преди да станете почтени да преминете към идващото равнище на познания.

Буквално би трябвало да знаете по какъв начин мисли архитектът и по какъв начин диша служащият във фабрика, с цел да разберете по какъв начин тъкмо работи светът и на какъв принцип се образува вашето местонахождение от събитията.

Тоест вие сте там, където би трябвало да бъдете. И с цел да се измъкнете от този капан, би трябвало да започнете да действате и да разберете какво желае Вселената от вас. Бог. Бащата на Вселената.

Трябва да се стремите към разширено виждане, да се научите на самостоятелност, като вярвате, дано да не е в Бог, който не съществува за вас в този момент, най-малко не като облик, внушен от църквата.

А точно, откакто сте повярвали в събитието, в което вие сте дете на Бог, вие се изправяте против страха – посредством неговото осъзнаване, в това число посредством схващане и ВИЗИЯ, която никога не е същата като тази на всеки, който е единствено набожен.

esotericblog


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР