Тройният убиец, който погуби трима души без книжка между Плевен

...
Тройният убиец, който погуби трима души без книжка между Плевен
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Оставиха тройния убиец без книжка в килия, опита се да набеди братовчед си!

Тройният палач, който погуби трима души без брошура сред Плевен и Ловеч, остава в килия, реши съдът преди минути. Мярката се гледа в съда в Плевен. Решението може да се апелира пред по-горна инстанция. 

Медията ни разбра, че джигитът се е опитал да изкара пред съда, че зад кормилото е бил не той, а братовчед му. 

Малко по-рано през днешния ден околните на една от трите жертви Цветомир желаеха посредством Lupa.bg най-тежък развой против водача. 

Мотористът Цветомир (на снимката) нямал нарушавания на пътя.

" Това не му е първи случай да кара без брошура, ние знаем, че до този миг има 2 акта за същото. Доколкото ми е знае се и осъждан за други неща. Цецо беше съвършен на пътя, няма нарушавания, в този момент остави жена и дете на 7 годишна възраст ", споделя приятелят му Асен Димитров пред медията ни. 

Пътният случай се разиграва откакто " Мерцедес ", ръководен от 30-годишен недееспособен водач, навлиза в насрещното придвижване и блъска с предната лява ъглова част, движещ се от Плевен към Ловеч, мотоциклет, ръководен от 44-годишен мъж. При конфликта умира мотоциклетистът, 34-годишна пътничка на мотора, както и 28-годишен мъж, който се е возил в лекия автомобил. Към момента водачът е арестуван.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР