Тройната коалиция, която управлява България в момента, е толкова прозрачна,

...
Тройната коалиция, която управлява България в момента, е толкова прозрачна,
Коментари Харесай

Тройната коалиция, която управлява България в момента, е прозрачна

Тройната коалиция, която ръководи България сега, е толкоз транспарантна, че през нея всичко се вижда, написа във Facebook водачът на „ ИТН “ (ИТН) Слави Трифонов.

Той споделя, че е гледал избора на Димитър Радев за шеф на Българската национална банка (БНБ) и диспути не е имало.

Трифонов напомня, че преди две седмици в собствен пост е декларирал „ за сделката в сглобката, а точно, че ГЕРБ, " Продължаваме промяната - Демократична България " (ПП-ДБ) и Движение за права и свободи са се разбрали Димитър Радев да е шеф на Българска народна банка, а подуправители да бъдат Чобанов от Движение за права и свободи и Гюров от Политическа партия “.

По думите на Трифонов през днешния ден е станало тъкмо това - с гласовете на ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи беше определен Димитър Радев, а по-късно той разгласи, че негови подуправители ще бъдат Чобанов и Гюров.

„ Аз съм Нострадамус! Всъщност не съм, несъмнено. Просто тройната коалиция, която ръководи България, сега е толкоз транспарантна, че през нея всичко се вижда “, написа Трифонов.

Той пита по какъв начин по този начин при кандидатурата на Каримански за началник на Българска народна банка преди година публицистите са видели, че той е работил в " Инвестбанк ", обявили са го на всички и са твърдели, че това е ужасно, а в този момент, при кандидатурата на Станимир Михайлов, който е предложение на Политическа партия за началник на Здравната каса, публицистите не виждат, че и той е работил в " Инвестбанк ".

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР