Тройна съдебно-медицинска експертиза назначи Окръжната прокуратура в Кърджали по случая

...
Тройна съдебно-медицинска експертиза назначи Окръжната прокуратура в Кърджали по случая
Коментари Харесай

7-годишно дете е убито в дома си в Момчилград, разследват се всички версии


Тройна съдебно-медицинска експертиза назначи Окръжната прокуратура в Кърджали по случая с откритото мъртво в дома си в Момчилград 7-годишно момиченце, работи се по всички вероятни версии, съобщи кореспондентът на БГНЕС.

Окръжният прокурор Желязко Стефанов съобщи в късния следобяд, че е стартирано досъдебно произвеждане с първични неотложни следствени дейности, назначена е тройна съдебно-медицинска експертиза, която ще откри повода за гибелта на детето.

„ Работи се по всички вероятни версии, на този стадий няма съответни отговори. Първоначалната аутопсия не е завършила във типа, в който да може да се вършат безапелационни изводи. На този стадий не може да се приказва дали е употребявано оръжие “, уточни магистратът. Той отхвърли да разяснява по какъв начин е проникнато в жилището, по какъв начин е породена гибелта, има ли следи от принуждение по тялото на детето, имало ли е фамилията спор със съседи или подавало ли е тъжба в полицията в тази връзка, нито кой е разкрил детето.

Сигналът е подаден към 7.30 часа тази заран. „ Събираме доказателства повече от 6 часа. Делото е формирано за съзнателно умъртвяване на малолетно дете “, уточни прокурорът. Жители на Момчилград, поискали анонимност, считат, че детето е изнасилено от непосредствен, който е знаел, че то е оставено единствено през нощта, до момента в който майката е била на работа в цех „ Теклас “. Бабата и дядото на детето предния ден отпътували за Турция, бащата е на гурбет в чужбина.

Хората в градчето са настръхнали и желаят не съд, а персонално да се саморазправят с причинителя, подготвени са да го прегазят с фадрома. Други позволяват, че злокобното закононарушение е дело на наркомани. Прокуратурата обаче към момента не огласява съответни данни, следствието продължава. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР