Тройна победа за Duster! Различна и изчистена визия за моторни спортове. Пътешествие

...
Тройна победа за Duster!
Различна и изчистена визия за моторни спортове.
Пътешествие
Коментари Харесай

Rallye Aïcha Des Gazelles: 3 Duster автомобила заемат своето място на подиума

Тройна победа за Duster!
Различна и изчистена визия за моторни спортове.
Пътешествие на хора, взаимност и отговорност.

ШЕСТА ПОРЕДНА ПОБЕДА ЗА DUSTER!

Екипаж 310 (Хаджар Елбиед и Малика Аджаха) приключи победоносно 31-ото издание на Rallye Aïcha des Gazelles, преодолявайки стотици километри дюни и скалисти терени, и даже пясъчна стихия. Останалите Duster тимове - 301 и 304, също подкрепени от Dacia, допълват подиума. Окончателното завръщане в бивака бе белязано от клаксони и крясъци на наслада, от усмивки на изтощените, само че щастливи лица на Хаджар, Малика, Жулиет, Мари, Сабин и Изабел. Нашите 3 тима реализираха фантазията си за премеждие и себепредизвикване в цялостна степен. Благодарение на това достижение, Dacia Duster остава непобедена от 2017 година в категория „ Кросоувър “.

ИЗЧИСТЕНА ВИЗИЯ ЗА МОТОРНИ СПОРТОВЕ

Rallye Aïcha des Gazelles е автомобилно съревнование като никое друго, фокусиращо се над фундаменталното: хора, спорт, природа. Предизвикателството се крие в потреблението на вековни навигационни техники с помощта единствено на карта и компас, без хронометър или GPS. Скоростта не е фактор при определянето на спечелилия. Всичко, което се чака от участниците е преодоляване на офроуд шофирането и да намиране на допустимо най-краткия маршрут сред контролните точки. Безкомпромисно благонадежден и здрав, Duster още един път показва, че е основан да преодолява сходни провокации.

Поздравления за нашите "газели " за този Dacia Duster хеттрик! Горди сме с техните неизменност и отборен дух: полезности, които Dacia споделя. Дени Ле Вот, основен изпълнителен шеф Dacia & Lada

ПОВЕЧЕ ОТ СПОРТНО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО, ПЪТЕШЕСТВИЕ НА ХОРА, СОЛИДАРНОСТ И ОТГОВОРНОСТ

„ Газелите “ са посланици на скъпи за тях каузи; някои се застъпват за благотворителни организации, като Мари Дюма и Жулиет Крепен от екип 301, които поддържат Solidarity Féminine, основана в Мароко организация с нестопанска цел, която оказва помощ на самотните майки.

По отношение на екологичните въпроси, събитието има своя комисия за обществена и екологична отговорност, както и Харта за държание в региона на околната среда. Тяхната концепция е да се насърчи съдействието сред партньорски компании за сливане на хрумвания и ускорение на екологичните начинания. От 2010 година насам Rallye Aïcha des Gazelles du Maroc е единственото автомобилно съревнование в света, получило стандарта ISO-14001.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР