Тризначките отново избиха рибата“ Вяра, Надежда и Любов спечелиха преди години

...
Тризначките отново избиха рибата“
Вяра, Надежда и Любов спечелиха преди години
Коментари Харесай

Тризначките взривиха нета: Ще просим! Няма да работим, не сме маймуни

Тризначките още веднъж „ избиха рибата “

Вяра, Надежда и Любов завоюваха преди години Биг Брадър. След това емигрираха в Англия и към този момент шест години са там. Но до момента в който сестра им Любов стартира работа, омъжи се и се роди момиченце, двете се скитат „ немили недраги “ из лондонските улици и побъркват нета.

Защото двете-Надежда и Вяра Станчеви, се трансфораха в още по-големи мързелани. Те избират да просят и да спят по кашони като бездомници, в сравнение с да подхванат работа.

А сестра им Любов се срами от двете и не желае да има нищо общо с тях. Разбираемо, само че двете й сестри злобно я атакуват за това нейно решение, като даже я упрекват, че „ им прави черни вълшебства, с цел да може единствено тя да живее добре “.

„ Да работим ли? Питат ни за какво не се захванем за някаква работа! Как пък не, да не сме маймуни. Да сме станели чистачки! Че те всички чистачки в Лондон са пр@ститутки, това всеки го знае!Да сме си търсели квартира! Тук ни дават да спим в една черква и след това просим. По-добре по този начин, в сравнение с да се върнем в България за жълти стотинки “, не стопира да насосва Надежда.

А след това реват,че по улиците и в кашоните, в които спят, ги обладават наркомани и всевъзможни психологично заболели.

„ Тези стигнаха дъното и го подминаха! Така е, като не са научени на труд и на морал “, възмущават се в нета.

Източник: България през днешния ден

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР