„Трите опозиционни партии внесохме искане за оставката ви, не водете

...
„Трите опозиционни партии внесохме искане за оставката ви, не водете
Коментари Харесай

Биков към Мирослав Иванов от ПП: Трите опозиционни партии внесохме искане за оставката ви, не водете заседанията на парламента

„ Трите опозиционни партии внесохме искане за оставката ви, не водете съвещанията на Народното събрание “, обърна се към заместник-председателя на Народно събрание Мирослав Иванов депутатът от ГЕРБ-СДС Тома Биков.

Именно Иванов, който живее на фамилни начала с Лена Бориславова, представител на кабинета, беше председателстващ на парламентарното съвещание в петък и лиши думата на Десислава Атанасова, ръководител на ПГ на ГЕРБ-СДС, след което депутатите едвам не стигнаха до физически конфликт пред трибуната. Повод за пристрастеностите стана декларация от ПГ на ГЕРБ за неприятното ръководство на страната. Последва отговор от страна на вицепремиера и министър на финансите Асен Василев, след което се развихри вербален конфликт на депутати от ГЕРБ и вицепремиера.

„ Докато не бъда отхвърлен с гласоподаване, ще извършвам отговорностите си “, отговори на собствен ред Мирослав Иванов от Политическа партия. Думите му бяха последвани от викания „ оставка " и тракане по банките.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР