Трите най-големи японски корабни компании заявиха, че се присъединяват към

...
Трите най-големи японски корабни компании заявиха, че се присъединяват към
Коментари Харесай

Японските корабни компании преустановяват плаванията в Червено море

Трите най-големи японски корабни компании обявиха, че се причисляват към други огромни компании, които преустановяват маршрутите си през Червено море поради нападенията на бунтовниците хути против плавателни съдове в този жизненоважен воден път.


" Преустановихме плаването през Червено море на всички кораби, които експлоатираме ", съобщи пред Агенция Франс Прес представител на Nippon Yusen, известна още като NYK Line, като добави, че решението е взето, с цел да се " подсигурява сигурността на екипажите ".

Две други огромни японски корабни компании - Kawasaki Kisen Kaisha и Mitsui O.S.K. Lines - също преустановиха плаването през Червено море, оповестиха представители на фирмите.

Американските и английските сили бомбардират десетки цели на територията на следения от хутите Йемен в отговор на нападенията на бунтовниците, които настояват, че в символ на взаимност с Ивицата Газа нападат обвързваното с Израел мореплаване в Червено море.

По този воден път сред азиатските и европейските пазари нормално се реализира към 12 % от международната морска търговия.

Пренасочването към южния завършек на Африка лишава повече време и е по-скъпо.

" Корабите, които управляваме и които скоро щяха да влязат в Червено море, са помолени да не влизат в Аденския залив " южно от Червено море, съобщи представител на Mitsui O.S.K. Lines. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР