Тринадесет горски служители на Югозападното държавно предприятие (ЮЗДП) се включиха

...
Тринадесет горски служители на Югозападното държавно предприятие (ЮЗДП) се включиха
Коментари Харесай

Горски служители се включиха в издирването на Ивана от Дупница

Тринадесет горски чиновници на Югозападното държавно дружество (ЮЗДП) се включиха в акцията по издирването на 17-годишната Ивана от Дупница . Те употребяват високопроходими коли , както и познанията си на горската околност към града. 

Помощта им е потърсена от спешния щаб в града , под управлението на кмета Първан Дангов, прецизираха от предприятието. По предписание на шефа на ЮЗДП Валентин Чамбов, присъединяване на чиновниците в издирвателната интервенция ще продължи, до момента в който трае общодържавното търсен е. Очаква се на следващия ден в акцията да се включат и чиновници на други горски стопанства в обсега на ЮЗДП.

Ивана Георгиева е в неопределеност от вечерта на 22 февруари , когато родителите ѝ са съобщили в полицията, че момичето не се е прибрало. В акцията по издирването ѝ вземат участие чиновници на Главна дирекция „ Национална полиция “ и Главна дирекция „ Жандармерия “, Специализиран отряд за битка с тероризма и доброволци. Използват се термокамери, дронове, както и следови кучета .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР