Тринадесет години затвор при строг режим на изтърпяване получи жена

...
Тринадесет години затвор при строг режим на изтърпяване получи жена
Коментари Харесай

13 г. затвор получи жена за убийство на пенсионер |

Тринадесет години затвор при непоколебим режим на изтърпяване получи жена за съзнателно ликвидиране на пенсионер.

Пострадалият живеел самичък в къщата си в с. Мламолово, община Бобов дол. Човекът поканил на посетители двама негови другари, с тях пристигнала и дамата, с която по-рано се договорили за даване на полови услуги против възнаграждение.

Когато гостите му се разотишли, мъжът предложил на подсъдимата да остане. Изпитият алкохол направил потърпевшия нападателен, заканвал се да бие. Накрая дал два лв. на дамата за билет и й споделил да си върви.

Подсъдимата се ядосала, че би трябвало да напусне къщата измежду нощ, освен това без да е получила контрактуваните 20 лева за полови услуги, хванала нож и намушкала мъжа. Човекът съумял да стане от леглото и самичък извадил ножа от раната. Изплашена от случилото се, дамата избягала на открито.

На идната заран бездиханното тяло на потърпевшия било намерено от негов другар. Пристигналият на място лекарски екип единствено установил гибелта.

От заключението на съдебномедицинска експертиза излиза наяве, че нанесеното на мъжа прободно-порезно пострадване в гръдния панер провокирало масиран кръвоизлив, последван от остра сърдечно-съдова непълнота. Това довело до гибелта на потърпевшия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР