Триметрова змия изпълзя между рафтовете в супермаркет в Австралия, съобщи

...
Триметрова змия изпълзя между рафтовете в супермаркет в Австралия, съобщи
Коментари Харесай

Триметров питон стресна клиенти в супермаркет в Сидни /видео/

Триметрова змия изпълзя сред рафтовете в супермаркет в Австралия, заяви Би Би Си.
Килимовият питон, прочут още и като австралийски диамантен питон, се появил от щанда за подправки, до момента в който Хелаина Алати си избирала какво да си купи. Супермаркетът е наоколо до огромна повърхност с гъста растителност в северозападните околности на Сидни.
За благополучие клиентката на магазина, която попаднала на влечугото, се занимава със спасяването на диви животни и не се уплашила. Алати разпознала, че влечугото не е отровно и запазила успокоение. В момента на срещата наоколо нямало други клиенти.
"Обърнах си главата и змията беше на 20 сантиметра от лицето ми, като ме гледаше право в очите. Все едно ми споделяше "Можеш ли да ме изведеш на открито? ", споделя младата жена пред Би Би Си.
Тя снимала питона, след което незабавно уведомила личния състав на магазина за неповторимата находка сред щандовете и предложила да помогне. Алати донесла специфична торба за избавяне на змии в магазина и питонът самичък влезнал в чантата. Жената го пуснала надалеч от къщи и магазини, в буренак - естественото местообитание за типовете към Сидни.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР