Триметров паметник на Годзила - легендарното чудовище от редица филми,

...
Триметров паметник на Годзила - легендарното чудовище от редица филми,
Коментари Харесай

Гигантски гущер атакува Токио

Триметров монумент на Годзила - именитото страшилище от редица филми, беше тържествено открит на площад в центъра на Токио, близо до Императорския замък, съобщи ТАСС.

Фигурата е висока 2,5 метра, а върху постамента има надпис "Човечеството в този момент ще би трябвало да съществува дружно с Годзила ".

Този израз е взет от последния филм от поредицата за голямото страшилище, който се появи по екраните през 2016 година и за следващ път провокира възторг в Япония. "Годзила: Възраждане " бе разгласен за филм на годината и получи редица национални награди.

"Годзила: Възраждане " е 29-ият филм от поредицата за чудовището, което въплъщава силите на дивата природа, разбудени от неразумните дейности на човечеството. Първият филм за Годзила е сниман в Япония през 1954 година на фона на шока от тестванията на американската атомна бомба на тихоокеанския атол Бикини. По сюжет този гърмеж трансформира мирното подводно влечуго в злобно страшилище, което се надига от дълбините и стартира да разрушава всичко по пътя си.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР