Тримата бандити, задържани вчера в района на Централна поща в

...
Тримата бандити, задържани вчера в района на Централна поща в
Коментари Харесай

Проговори депутат от БСП, станал жертва на подлата измама с имена на политици! Социалистът със скандални разкрития

Тримата бандити, арестувани през вчерашния ден в региона на Централна поща в София за корист с името на зам.-министър, са замесели в наглата си скица и народния представител от Българска социалистическа партия Михаил Христов, научи Блиц.

Припомняме, че вчера трима мъже бяха арестувани в столицата при профилирана полицейска интервенция - 48-годишният Б.М., 35-годишният Д.С., който е и престъпно проявен с регистрации за обири, измами, изнудване, безчинство и осъждан, и 54-годишният П. П. и тримата от София.

Двама от мъжете бяха арестувани в паричния салон на Централната поща в столицата, в миг на приемане на инкриминираната сума, а третият, който се е явявал техен водач - пред постройката. Установено е, че тримата са съпричастни към случай, в който са събирали пари от името на соцдепутата Христов и името на зам.-министър на енергетиката.

По този мотив потърсихме коментара му. Ето какво описа той: " В понеделник получих позвъняване от мой сътрудник от Българска социалистическа партия, който ме пита дали съм се обаждал на кмета на град Кула. Оказва се, че измамниците са звъннали от мое име първо на общински консултант и са желали номера на кмета на град Кула. След като позвъняват на кмета на Кула Владимир Владимиров, желаят номера на цех за каучукови произведения, с цел да могат да си навържат съвършено историята. "

Христов продължи: Чух се с общинския консултант и шефа на завода. И двамата ми потвърдиха, че е бил човек, който е приказвал интелигентно, само че след това се оказва ром. Молбата им била да се дадат 300 лв. за семейство в потребност като обществено подаяние. Свързах се със Столична дирекция на вътрешните работи, които поеха случая. Оказва се, че това е цяла група, които се занимават с телефонни измами са работили по тази скица от доста време, много хора са били ужилени. Ако не се бях обадил, щяха да си сменят телефоните и да им се размине. Спипаха измамниците посредством и на бързата реакция на Министерство на вътрешните работи. "  

" Според мен над тях има други хора, които им дърпат конците, тъй като тази скица е нова и на друго равнище. Освен всичко, по този метод уронват престижа и престижа ми, заради което евентуално ще заведем цивилен иск ", приключи Михаил Христов. 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР