Трима са задържаните след сбиването на трибуните по време на

...
Трима са задържаните след сбиването на трибуните по време на
Коментари Харесай

Трима задържани след боя на "Локо" София - "Хебър"

Трима са арестуваните след сбиването на трибуните по време на футболния мач от Втора лига сред " Локомотив " София и " Хубър ". Сред като гостите от Пазарджик изравниха за 3:3, в ложата на стадиона в столичния квартал " Надежда " имаше словесни пререкания, които прераснаха в сборичкване.
Бой в ложите във Втора лига, пребиха брата на притежателя на " Хебър " (СНИМКИ) Грозни подиуми на стадиона в кв. "Надежда "
По публична информация на Министерство на вътрешните работи, боят е траял и отвън стадиона, като в него са се присъединили и почитатели на домакините. След намесата на органите на реда са били задържани трима, като един от тях е член на Управителния съвет на " Локомотив ".

Ето и цялата информация, предоставена от Министерство на вътрешните работи:

" След футболна среща от втора професионална лига, играла се сред тимовете на „ Локомотив - София “ и „ Хебър - Пазарджик “ зародили груби нарушавания на публичния ред. В самия завършек на мача, когато тимът на гостите изравнил резултата и до момента в който формалните лица изразявали своята наслада в ложата, към тях се насочили последователи на домакините. Кратките словесни пререкания прераснали във физическа разпра, която от ложата се трансферирала и отвън стадиона. В сбиването се присъединили и други почитатели на тима хазаин.

След подаден заявителски материал, във Второ районно управление (на МВР) са подхванати процесуално-следствени дейности и по случая е формирано досъдебно произвеждане. До момента са арестувани трима мъже, един от тях е член на УС на „ Локомотив София “. Продължават оперативно- издирвателните дейности за определяне и на останалите участници в случая "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР