Трима от най-култовите музиканти на българската пънк и рок сцена

...
Трима от най-култовите музиканти на българската пънк и рок сцена
Коментари Харесай

Новата група на Ерол, Гилъна и Светльо с първи самостоятелен концерт

Трима от най-култовите музиканти на българската пънк и рок сцена - Ерол Ибрахимов (Уикеда), Светльо Витков (екс фронтмен на Хиподил) и Кольо Гилъна (екс фронтмен на Контрол) се впускат в изцяло ново музикално начинание, което са озаглавили малко и ясно - ЕКС.

Името на новата им тайфа е формирано от първите букви на имената на тримата, а първият им независим концерт ще се организира на 10 май (петък) в столичния клуб "Сити стейдж ". Той е с начален час 22.00 ч и единствено можем да допускаме какво ще се случи там, имайки поради тримата вокалисти.

Музикантите ще изпълнят дружно най-най-най-яките шлагери на ЕКС бандите си. Очакваме да се чуят паметни части като "Обичам ", "Бий хлапето ", "Let me да те лов ю ", "Боби ", "Леле Како ", "Скакауец ", "Най-щастливият ден ", "Бате Гойко ", "Мариана " и какво ли още не. Докато тримата баритони пеят и дивеят, ще им пригласят музикантите от "Svetlio & The Legends ", взели участие в паметните обединения "Хиподил " и "Холера ", и също добре познати на почитателите. Важно е да отбележим, че всички тези вокалисти и актьори, които ще забележим вкупом на 10 май, са дали сериозен подтик и имат значима роля във образуването на ъндърграунд сцената в България.

Новата ЕКС групировка има блестящата концепция да бъде с ЕКС-клузивни участия (около 2 пъти в година), на които хората да се ЕКС-кефят оптимално. И още преди първия си формален концерт на 10 май в клуб City Stage, бандата към този момент може да се похвали с идно есенно турне в Европа.

БИЛЕТИТЕ за първия концерт на група ЕКС се продават онлайн - в системата на Eventim.bg и в EpayGo. Могат да се закупят още от щанд на Eventim на ул. "6-ти септември ", Office 1 Superstore, безиностанции OMV, Orange, Usit Colours, Билетен център НДК, Български пощи, Билетна каса на "Арена Армеец ", Технополис.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР