Трима министри от кабинета ще представят процеса по издаване на

...
Трима министри от кабинета ще представят процеса по издаване на
Коментари Харесай

Показват как ще се издават електронните извинителни бележки за учениците

Трима министри от кабинета ще показват процеса по издаване на електронна здравна записка за извиняване на отсъствия заради здравословни аргументи на учениците от I до XII клас. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на електронното ръководство (МЕУ).

В представянето, което ще се състои от 12:00 часа в постройката на МЕУ в столицата, ще се включат министърът на електронното ръководство Александър Йоловски, министърът на опазването на здравето проф. Христо Хинков и министърът на образованието и науката проф. Галин Цоков. На събитието ще бъдат още ръководителят на Българския лекарски съюз доктор Иван Маджаров и Ивайло Стойчев, управител планове в „ Информационно обслужване “ АД.

В средата на август от „ Информационно обслужване “ оповестиха за регистрирани 52 065 320 прегледа, 624 967 дентални прегледа, 2 344 651 хоспитализации и 5 806 789 имунизации в Националната здравна осведомителна система (НЗИС).

С нея работят всички участници в бранш „ Здравеопазване “, като все още са регистрирани 24 345 лекари, 4 426 фармацевти и 6 606 лекари по дентална медицина.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР