Трима футболисти в Септември (София) са с контузии, като един

...
Трима футболисти в Септември (София) са с контузии, като един
Коментари Харесай

Светослав Петров: Ще привлечем още играчи, ако имаме възможност

Трима футболисти в Септември (София) са с травми, като един от тях - Мартин Стойчев към момента не е покрай завръщането си в игра. От последната седмица обаче към грижите на лекаря се причислиха още двама.

Атанас Кабов и Димитър Костадинов получили контузии през седмицата на тренировките. Кабов е контузен в глезена, съобщи старши треньорът на септемврийци Светослав Петров, след мача с втородивизионния Струмска популярност (Радомир), приключил 4:0.

" Решихме да не рискуваме и се надявам, че от поненелник или вторник към този момент ще влязат да упражняват обикновено. И другата седмица против Спортист (Своге) ще получат своите минути.
 Септември (София) започва зимните си контроли с погром
Септември (София) започва зимните си контроли с погром

4:0 за столичани против Струмска слава

За днешната среща със Струмска популярност изчерпателен разбор ще създадем откакто изгледаме видеото и забележим резултатите от GPS-потниците и статистиката.

Но като цяло съм удовлетворен. Опитаха се момчетата, вложиха се, което е най-важното - и макар тежките тренировки, които имахме през седмицата. Като за първа контролна среща съм удовлетворен ".

Вчера от Септември оповестиха, че притеглят в своите редици атакуващият полузащитник Себастиан Якубяк, който досега се е подвизавал в немското състезание. За последно е бил част от Магдебург, който се върна от Трета във Втора лига.
 Септември (София) се укрепи с младеж на Хамбургер
Септември (София) се укрепи с младеж на Хамбургер

Себастиан Якубяк мина сполучливо медицински прегледи през днешния ден

" Най-новото попълнение - атакуващ халф, щом сме го привлекли, ясно е имаме визия. Но желаеме най-точно да излязат проучванията, с цел да забележим къде му е равнището. И ще изготвим специфична стратегия за него, с цел да стигне най-бързо равнището на останалите и да влезе в игра ".

Дебют за Септември направи и младият италиански бранител Матео Лукарели, който е единствено на 19 години. " Матео Лукарели е младо момче, част от тима е, следваме си пътя. Той е играл в Царско село, познава българското състезание ".

" Дали ще има още нови попълнения, това са си диалози вътре сред нас. Клиширано знаете по какъв начин се споделя - трансферният прозорец е отворен, селекцията е отворен развой.

Ако имаме опция да вземем по-добри футболисти, които да са по-добри от нашите, ще вземем. Ако не - с тези футболисти ще се опитваме, да извлечем максимума от тях и да ги подготвим. И ще играем с тях ".

" Да, главната задача е да остане тимът в Първа лига. Но виждате, че много млади момчета играха през първото, през второто полувреме. Аз не обичам да ги разделям на млади и остарели, а на можещи и неможещи.

Никой няма да получи безплатно шанса да играе, само че в случай че някой си го заслужи... Ето да вземем за пример младокът Георги Джиков игра два мача и като цяло сме извънредно удовлетворени. Ако някой различен покаже темперамент и съобщи, че желае да играе, ще му се даде късмет ", приключи младият треньор на Септември (Сф). В края на другата седмица тимът от столичния квартал Драгалевци ще пътува за Турция на лагер.
 Септември е получил солидна сума от продажбата на Реди Каса
Септември е получил солидна сума от продажбата на Реди Каса

Той ще играе в Албания
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР