Трима депутати от ГЕРБ подготвят сигнал до главния прокурор заради

...
Трима депутати от ГЕРБ подготвят сигнал до главния прокурор заради
Коментари Харесай

От ГЕРБ дават Нинова на прокурор заради твърденията ѝ за водата в Хасково

Трима депутати от ГЕРБ приготвят сигнал до основния прокурор поради изказванията на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова за водата в Хасково .
Народните представители са определени от този изборен регион, а с дейностите си показват противоречие с днешното изказване на Нинова, която от парламентарната естрада съобщи, че водата в регионалния град е „ рискова за здравето хората “.
Лидерът на левицата употребява това като едно от основанията да аргументира предложенията на парламентарната ѝ група за чуване на екоминистъра Емил Димитров.
„ Водата на Хасково е позволена за пиянство и прилагане от жителите на града от 18 май 2020 година, със заповед на РЗИ-Хасково. От тази дата жителите могат да употребяват водата без никакви терзания, без никакъв проблем “, съобщи депутатът от ръководещите Евгения Ангелова на брифинг в Народно събрание, представена от БГНЕС.
" Последните пет дни няколко пъти Корнелия Нинова изрича лъжа от най-високата естрада. От трибуната на Народното събрание. Според нас тематиката, която тя разяснява, обвързвана с водата на Хасково, е тематика, която ние през днешния ден би трябвало да изясним.
Тя уточни, че в петък в декларацията си Нинова е изрекла тези данни, като
" Може би има някакво неразбирателство. Когато тази заран още веднъж повтори същото, в действителност тук е моментът ние да предприемем някакви дейности. Точно поради това ние през днешния ден ще подготвим сигнал до основния прокурор, като ще желаяме той да ревизира дейностите на госпожа Корнелия Нинова.
Дали те са законосъобразни, дали там има всяване на боязън, суматоха, дали това касае националната сигурност и се надяваме това следствие да бъде направено тъй че да има едно утешение за жителите на града и да има изясненост, че водата в Хасково е годна за пиянство, акцентира още Ангелова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР