Трима българи ще излязат на централния корт в “Арена Армеец

...
Трима българи ще излязат на централния корт в “Арена Армеец
Коментари Харесай

Трима българи излизат на Sofia Open днес

Трима българи ще излязат на централния корт в “Арена Армеец ” през днешния ден в третия ден на Sofia Open - Димитър Кузманов, Александър Лазаров и Александър Донски.

 

В четвъртия мач от програмата за деня Александър Донски и Александър Лазаров ще изиграят дуела си от първия кръг при дуетите против опитните Фабрис Мартен и Айсам-Ул-Хаг Куреши, които в кариерите си имат участия на финали в шампионати от Големия шлем.

 

Не преди 18.00 часа на корта ще излезе и втората ракета на България на сингъл Димитър Кузманов, който ще се изправи против френския квалификант Юго Умбер. Срещу Умбер националът на България за Купа “Дейвис ” ще се опита за втора поредна година да запише победа в главната скица и да се класира за втория кръг на шампионата.

 

27 септември е специфичен в програмата на Sofia Open 2022 – той е публично разгласен за „ детски ден " по време на седмото издание на конкуренцията от категария ATP 250 и входът за „ Арена Армеец " е безвъзмезден за деца до 14 година Наред с това за малчуганите са планувани редица игри и занимания.

 

Най-голямата вест за българските деца ще е неповторимата опция дребните почитатели да изведат огромните първенци на централния корт в София за основните мачове от шампионата. В специфичния детски ъгъл в „ Арена Армеец " по време на детския ден малчуганите ще имат опция да попълнят ваучър за играта на Sofia Open „ Заедно със звездите ". Това им подсигурява присъединяване в специфичната лотария, в която ще бъдат определени най-големите късметлии, които ще съпроводят на корта едни от най-големите звезди на международния тенис в идващите дни от конкуренцията.

 

От 12 до 20 часа на 27 септември децата ще могат да се включат в работилница за приложни изкуства, да се забавляват с мини тенис, национална топка, големи сапунени мехури, обичани анимационни герои. Ще има и ъгъл за четене дружно с известни персони.

 

ПРОГРАМА ЗА 27 СЕПТЕМВРИ

Централен корт, начало 12:00 часа:

Тим ван Райтхофен (Нидерландия) - Холгер Руне (Дания)

Оскар Оте (Германия) - Драгош Мъдъраш (Швеция)

Фабрис Мартен (Франция) / Айсам Куреши (Пакистан) - Александър Донски (България) / Александър Лазаров (България)

 

Не преди 18:00 часа:

Юго Умбер (Франция) - Димитър Кузманов (България)

Александър Вукич (Австралия) - Фабио Фонини (Италия)

 

Корт 1, начало 13:00 часа:

Томислав Бъркич (Босна и Херцеговина) / Гонсало Ескобар (Еквадор) - Рафаел Матос (Бразилия) / Давид Ернандес (Испания)

Робин Хаасе (Нидерландия) / Филип Освалд (Австрия) - Андрей Голубьов(Казахстан) / Александър Недовесов (Казахстан)

Мирза Башич (Босна и Херцеговина) - Нуно Боржес (Португалия)
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР