Трима арестувани, 190 глобени шофьори и 29 установени престъпления -

...
Трима арестувани, 190 глобени шофьори и 29 установени престъпления -
Коментари Харесай

След спекацията в Русенско: Трима арестувани, 190 глобени шофьори и 29 установени престъпления

Трима задържани, 190 санкционирани водачи и 29 открити закононарушения - това е резултатът от завършилата полицейска спецоперация, чието начало бе сложено през вчерашния ден сутринта в Русенско, заяви районният представител на Министерство на вътрешните работи в Русе Даниела Малчева.

Спецоперацията бе ориентирана към противопоставяне на престъпността и запазване на публичния ред, както и обезпечаване на полицейско наличие в уязвими региони, махали и квартали.

Униформените чиновници са ревизирали 993-ма души и 682 моторни транспортни средства , като са формирани 55 акта и 135 фиша по Закона за придвижване по пътищата.

Извършени са п роверки на 31 търговски обекта, 23 пункта за търговия с боклуци от черни и цветни метали, 13 заложни къщи, 14 автокъщи, 17 питейни и увеселителни заведения .

Представителите на горските стопанства са издали 27 акта и констативни протокола за противозаконна сеч на дървесина.

Тримата задържани са надлежно за кражба, за влизане в непознат парцел и за владеене на опиати и развъждане на марихуана.

При различен случай служителите на реда разкрили 21 растения от типа на марихуаната в землището на село Табачка. Стръковете канабис били засадени в пластмасови бидони, вкопани в земята и цялостни с тор. На място е осъществен оглед, като следствието по случая продължава.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР