Трикратен шампион от турнирите за Големия шлем или аржентинец, който

...
Трикратен шампион от турнирите за Големия шлем или аржентинец, който
Коментари Харесай

Григор Димитров срещу Анди Мъри или аржентинец в първия си мач за 2022 г.

Трикратен първенец от шампионатите за Големия шлем или аржентинец, който е 76-ти в света - това са разновидностите за първи противник на Григор Димитров през 2022 година

Българинът ще взе участие на шампионата в Меалбърн, който се явява подгряваш за Откритото състезание на Австралия, а от другата страна на корта ще застане или Анди Мъри, или Факундо Банис.

Роденият в Хасково тенисист е номер 3 в схемата на конкуренцията, която стартира на 4 януари, тъй че ще пропусне първия кръг. Мъри и Банис ще дефинират противника му.

Снимка: Getty Images

Британецът претърпя тежък интервал с травми и сега е 134-ти в света. Двамата с Григор са играли 11 пъти между тях, за последно през 2016 година Димитров има 3 победи. В Мелбърн той ще играе с уайлд кард.

Банис е чужд противник за българина. Двамата не са се срещали до в този момент в мач. Най-предното място, на което е бил в ранглистата е 55-то през ноември 2016 година

Димитров е в Австралия от няколко дни. Той организира и няколко тренировки на кортовете, на които ще се проведат първите шампионати за годината. Новата година пък посрещна в компанията на обичаната си Лолита, треньора Данте Ботини и кинезитерапевта Алгис Христов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР