Трифонов с равносметка: ИТН печели 194 общински съветници и областния

...
Трифонов с равносметка: ИТН печели 194 общински съветници и областния
Коментари Харесай

Трифонов с равносметка: ИТН печели 194 общински съветници и областния град Ловеч


Трифонов с равносметка: Има Такъв Народ печели 194 общински съветници и регионалния град Ловеч.

Лидерът на „ ИТН “  съобщи, че партията е спечелила  194 общински съветници  в цялата страна и  67 кмета,  включително кмет на  регионалния град Ловеч.

„ С цел да се осведомявам, виждам националните малките екрани по отношение на резултатите от локалните избори. Аз  много почитам националните малките екрани.  Защото са национални и  тъй като са малките екрани “ , написа той във Facebook.

„ Та, виждам националните малките екрани, за да се осведомявам кой печели, кой губи, кой какъв брой кмета има, какви общински съветници и така нататък Обаче,  стигне ли се до “Има подобен народ ”  и…  перде.  Националните телевизии  мълчат.  Няма такава партия, няма подобен народ, няма такива хора. Гледам националните малките екрани,  нищо не споделят за “Има подобен народ ”.

По думите му има доста хора, които са работили  съзнателно, с достолепие и с всеотдайност  за предизборната акция на “Има подобен народ ” и доста хора, които са дали своят вот за “Има подобен народ ”. И всичките тези хора  заслужават почитание,  написа Трифонов.

„ И, за това, в този момент, като една национална телевизия, която обаче професионално си прави работата и не се прави, че нещо не е схванала, не е чула, не е споделила и не е излъчила, ще ви споделя истината. А истината е следната:  “Има подобен народ ”  на извършените локални избори печели  194 общински съветници  в цялата страна (някои независимо, а други в коалиции) и  67 кмета  (някои независимо, а други в коалиции). Включително, кмет на регионален град.  Град Ловеч „, добави водачът на Има Такъв Народ.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР