Тридесетгодишната Сабрина Каулдхар бе арестувана за извършването на 3 убийства

...
Тридесетгодишната Сабрина Каулдхар бе арестувана за извършването на 3 убийства
Коментари Харесай

3 убийства за 3 дни: Разходката на Сабрина Каулдхар

Тридесетгодишната Сабрина Каулдхар бе задържана за осъществяването на 3 убийства в 3 поредни дни в Онтарио, Канада.

Първата жертва, неназована жена на към 60 години, която е била съквартирантка на Каулдхар, е открита убита в дома им в Торонто на 1 октомври. На идващия ден 47-годишният Ланс Кънингам е открит мъртъв в Ниагарския водопад, а на 3 октомври 77-годишният Марио Билич, пенсиониран преподавател, е намушкан смъртоносно с нож на паркинг в Хамилтън.

Разследването се развива бързо, като са ангажирани стотици полицейски чиновници в Онтарио. За благополучие, управляващите се снабдяват със записи от охранителни камери в Хамилтън, на които се вижда по какъв начин Каулдхар следва Билич мигове преди гибелта му. Каулдхар е открита и задържана в хотел в Бърлингтън на 3 октомври.

Жената, отличничка, отгледана от двама любящи родители в Инисфил, Онтарио, е имала обещаващо образование, само че съгласно известията през последните години е имала проблеми с опиати и психологичното здраве. Бившите ѝ другари я разказват като отличничка и спортистка в младостта ѝ, само че си спомнят, че в университета потегля надолу.

Полицията към момента организира следствие и се обръща към обществеността с апел да даде спомагателна информация за закононарушенията и предишното на Каулдхар, с цел да помогне да се хвърли повече светлина върху тази смразяваща серия от убийства.

На 1 октомври полицията в Торонто получава позвъняване за жена в бесъзнание с забележими пострадвания. Когато полицията идва на мястото на случая, в дома ѝ, към 14:00 ч., открива тялото на мъртва жена на към 60 години.

На идващия ден полицията в Ниагара Фолс се отзовава на сигнал за някакъв спор на паркинг наоколо до парка „ Джон Алън “. На мястото на случая служителите на реда откриват тялото на 47-годишния Ланс Кънингам.

Ден по-късно полицията в Хамилтън получава позвъняване за мъж в безпомощно положение на паркинг на улица „ Макнаб “ 209. Там управляващите откриват 77-годишния Марио Билич, пенсиониран преподавател в католическо учебно заведение, със „ обилни пострадвания от намушкване с нож “. За страдание Билич почива от раните си в болничното заведение.

Жертвите Ланс Кънингам, 47 година (вляво), и Марио Билич, 77 година (вдясно), са открити надлежно в Ниагара Фолс и Хамилтън.

Началникът на полицията в Ниагара Бил Форди декларира, че нападенията наподобяват инцидентни. Между трите жертви не е имало връзки, а „ и двете (последните две) са се занимавали със личните си занимания “, когато са били нападнати. Полицията обаче счита, че обвинената е познавала първата убита в Торонто жертва, която е разпозната като съквартирант на Каулдхар.

Въпреки че всички закононарушения са осъществени в разнообразни градове, проверяващите бързо ги свързват.

„ Следователите съумяха да свържат убийството в Хамилтън с неотдавнашното ликвидиране в парка „ Джон Алън “ при Ниагарския водопад, като откриха, че обвинената дава отговор на описанието и в двата случая “, се изяснява в известие за пресата. „ Беше направена и спомагателна връзка с дейното следствие на ликвидиране от 1 октомври в Торонто. “

С над 100 следователи по случая на територията на Онтарио не след дълго те откриват доказателства, които сочат към Сабрина Каулдхар.

Полицията залавя Сабрина Каулдхар и се пробва да изясни смразяващите ѝ закононарушения
Властите взимат записите от охранителните камери, на които са записани последните мигове на Марио Билич. На фрагментите се вижда по какъв начин Билич излиза от общественото събитие, на което е участвал, и върви към паркинга. След него върви Сабрина Каулдхар. По-късно фрагментите демонстрират по какъв начин тя бяга от мястото на случая единствено няколко минути преди да бъде подаден сигнал към 911.

С тази информация полицията търси 30-годишната жена и я арестува в хотел в Бърлингтън на 3 октомври в 17:45 ч.

Междувременно записите от охранителните камери в магазина за хранителни артикули Giant Tiger в Бърлингтън демонстрират по какъв начин неназована жена купува облеклата, които по-късно е забелязана да носи Каулдхар. Полицията не е изяснила дали тази жена е съизвършител или жертва, само че тя е открита жива.

Що се отнася до Сабрина Каулдхар, полицията насочи обществен апел с молба за всякаква информация за нея.

Според информация от другари и обществените мрежи Каулдхар е отгледана от двама зъболекари в Инисфил, Онтарио. Неотдавна другар от гимназията е приказвал с полицията, като е споделил на управляващите, че тя е имала положително образование, само че е тъгнала по мрачен път.

„ Познавах я добре в гимназията, родителите ѝ бяха зъболекари “, споделя приятелят пред Toronto Sun. „ Тя беше отличничка и доста дейна в спорта, играеше хокей на високо равнище, а като дребна се занимаваше с фигурно пързаляне. “

Сабрина като по-млада

„ Не съм контактувал с нея в действителност от към 2015 година и даже тогава тя се опитваше да ми желае пари … и аз просто отхвърлих и от този момент не съм чувал нищо “, декларира приятелят.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР