Не много отбори са готови да платят цената за по-близкия

...
Не много отбори са готови да платят цената за по-близкия
Коментари Харесай

Отбори, които търсят алтернативи на пазара за облекчаване на крайния срок на MLB

Не доста тимове са подготвени да платят цената за по-близкия хайлайф на Маями Танер Скот. Така че те търсят други варианти за облекчение на левичарите, пазар, който включва ветераните Андрю Чафин (Тигрите), Джъстин Уилсън (Червените) и дуото на Рейс Гарет Клийвинджър и Колин Пош. 

Ето за какво Уайт Сокс разговаряха с голям брой тимове, в това число Метс, по отношение на Танер Банкс, който макар че навършва 33 години през октомври, даже няма да дава отговор на изискванията за арбитраж през този отвън сезона. Той не се преглежда като водеща алтернатива, а по-скоро като друга опция на пазара. 

В 40 мача този сезон до понеделник, Банкс имаше 4.21 ERA, поразяваше 25.9 % от нападателите и изключително имаше лимитирани леви нападатели (.505 OPS), до момента в който беше надвит от десничари (.846). Облекчаващи играчи като Иън Хамилтън и Тим Хил оставиха Уайт Сокс да се борят и се показаха по-добре за Янките, например; тъй че може би има екипи, които имат вяра, че Банкс има още необработен капацитет. 

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР