Тричленен състав на Върховния административен съд отмени като незаконосъобразен отказа

...
Тричленен състав на Върховния административен съд отмени като незаконосъобразен отказа
Коментари Харесай

Съдът нареди да се узакони хотелът-подпорна стена на Алепу

Тричленен състав на Върховния административен съд анулира като незаконосъобразен отхвърли на служебния районен министър Иван Шишков от 3 февруари т.г. за издаване на авансово единодушие за подпорната стена на плажа Алепу.
Регионалният министър се задължава да се произнесе отначало по преписката с напътствията на съда. Министерството ще би трябвало да заплати и адвокатския хонорар от близо 4700 лева, заплатен от жалбоподателя по делото " Бриз 2000 " ЕООД, притежател на парцелите до плажа, върху които е планувано строителство в свлачищни региони.
Решението на съдиите Георги Колев (председател на състава и докладчик), Севдалина Червенкова и Стефка Кемалова, е обжалвано пред петчленен състав на Върховен административен съд и съвещанието по него е планувано за ноември.
Бизнесменът Стоян Василев, който е притежател на бетонното страшилище на Алепу, разгласи, че не е известен по формален път, че градежът е противозаконен и би трябвало да бъде съборен. Той не има вяра, че ще се стигне до разрушение.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР