Трибунът, бивш депутат от гражданската квота на ГЕРБ и кмет

...
Трибунът, бивш депутат от гражданската квота на ГЕРБ и кмет
Коментари Харесай

САМО В ПИК! Спас Гърневски: Лансирани от Бойко Борисов политици му забиват нож в гърба - без него няма ГЕРБ! Комунистическите мафиоти му обявиха война, оглавена от националния изменник Радев

Трибунът, някогашен народен представител от гражданската квота на ГЕРБ и кмет на Пловдив Спас Гърневски проговори пред ПИК има ли втори проект зад изявата през днешния ден по БНР на президента Росен Плевнелиев (2012-2017 година), който моли водачът на ГЕРБ Бойко Борисов да заявява, че няма да е президент или министър председател.

Защо това се случва сега, когато социологическите сондажи дават преднина от близо 9 % на партията пред главния и конкурент Българска социалистическа партия, координирана ли е офанзивата след аналогичното изказване на Радомир Чолаков от инициативния комитет на проф. Анастас Герджиков и допустимо ли е крайната цел да е разединение и разпад на ГЕРБ по поръчка на соросоидите и Иво Прокопиев, която Плевнелиев чинно да извършва, разяснява Гърневски.
свързани новини178507преди 21 часа47869на 30.09.2021
- Г-н Гърневски, президентът Росен Плевнелиев (2012-2017 година) декларира през днешния ден пред БНР, че водачът на ГЕРБ Бойко Борисов би трябвало да заявява, че няма да е президент или министър председател. Защо това се случва сега, когато социологическите сондажи дават преднина от близо 9 % на партията пред главния и конкурент Българска социалистическа партия?

- Изключително доста благодаря за този въпрос,той напълно е в контекстна на мой коментар в ПИК преди известно време, че единственият политик, който може да победи безапелационно националния изменник Румен Радев на изборите е Бойко Борисов.

В този интервал към този момент избуяха наченките за прелом в българската политика и се развиха по този начин, както тогава ги показах. Днес ГЕРБ несъмнено към този момент е най-предпочитаната партия да ръководи страната. Ако попитате с кого отпред, 99 % от искащите тази опция ще заявят: с Бойко Борисов. И с кого различен, белким без Бойко Борисов щяхме да имаме ГЕРБ, партията трансформирала България през последните 12 години: финансова непоклатимост, страна, водач на балканите, почитан европейски сътрудник, в предверието на еврозоната, щяхме ли да ограничаваме корупцията до степен, в която в ареста са крупни олигарси от прехода, когато контрабандата беше принизена от 35 на 5 %, когато съветските шпиони се прокуждат от България, когато, когато, когато…

Когато същинската народна власт не преля чашите на комунистическите мафиоти от прехода и бе оповестена война на държавното управление на Борисов, управлявана от националния предател Радев. Ето по тази причина през днешния ден се търси гаранция, че Борисов няма да бъде фактор. Не им стигна, че се отхвърли от кандидат-президентството, в случай че може, освен да не е министър-председател, ами даже кондуктор в столичния градски превоз да не е.

- Защо си разрешава сходни апели тъкмо Плевнелиев, който Борисов персонално стартира и осъществя като държавен глава?

- Много хора, които Борисов стартира и осъществя в политиката, са му забивали и през днешния ден не престават да му забиват ножа на измяната в гърба. Пребивавайки във висшата политика и евентуално повярвали си, тези инцидентни хора са престъпили прага на политическия морал и отговорност. Други може би са влезнали в тежки колаборации и дребни съглашателства. Изумен съм, че антикомунистическата тематика последователно се изчегърта от дневния ред на парламентарната дискусия. Младите към този момент не ги интересувало. А забравихте ли тези, по-старите, които по този начин и не дочакаха отмъщение за комунистическите закононарушения, за опропастения си живот. Днес тези хора са тъкмо толкоз гласоподаватели, колкото и младите.

- Такава имитация апел имаше между другото от Радомир Чолаков от инициативния комитет на проф. Анастас Герджиков, допустимо ли е офанзивата да е координирана?

- Няма да разясня репликата на господин Чолаков, че партията може и без Бойко Борисов. Или се е объркал в превода, или още не е наясно в какви води е нагазил. Това обаче доста постоянно се случва с хора, които влизат в дълбоката политика със скок, а не след задоволителен път, който би трябвало да бъде извървян.

- Възможно ли е крайната цел да е разединение и разпад на ГЕРБ по поръчка на соросоидите и Иво Прокопиев, която Плевнелиев чинно да извършва?

- От една година насам се вършат опити за заличаване на ГЕРБ. Иначе комунистическите реставратори и техните подлоги не могат да одобряват европейската реализаця на България и копнеят за проруската и реституция. Необходим е сериозен диалог в ГЕРБ – и в централата, и по места, тъй като Бойко Борисов в едно е прав, че в случай че някой ще провали ГЕРБ, това е самият ГЕРБ. Другите ще си платят сметките на 14 ноември.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР