Три смели жени създадоха книгата Дневник на моята бременност“, която

...
Три смели жени създадоха книгата Дневник на моята бременност“, която
Коментари Харесай

Дневник на моята бременност

Три смели дами сътвориха книгата „ Дневник на моята бременност “, която да бъде в помощ на всяка бъдеща майка. Това са основателката на фондация „ Мечта за дете “ и обичана астроложка на Списание 8 – Ивелина Рускова; доктор Зорка Угринова – експерт по обща медицина и хомеопатия и нутриционистът Елена Терзиева.
Идеята дневника се ражда още по време на бременността на Ивелина, когато тя персонално си попълня доста усърдно всичко, което се случва с нея и с дечицата й – седмица след седмица, ден след ден, в нейния най-красив и най-чакан интервал от живота. Въпреки прелестните страсти, преживявания, трепети и усмивки, през тези месеци се прокрадват и редица страхове. За това Ивелина взема решение, че това ще бъде един скъп другар и незаместим асистент по време на вашата бременност, който да ви даде успокоение и убеденост до момента в който сте в очакване на най-щастливия ви ден. 
Освен това с покупката на този ДНЕВНИК всеки от Върховен административен съд оказа помощ на фамилии с репродуктивни проблеми да реализират МЕЧТАТА СИ ЗА ДЕТЕ! 
Какво ще намериш в тази книга?
• Основните промени, които ще настъпят в тялото ти и с бебето през избраните интервали на бременността (гестационните седмици).• Съвети на нутриционист за най-оптимално хранене през съответните интервали на бременността съгласно твоите потребности и потребностите на бебето.• Възможностите на хомеопатията за профилактика и лекуване на най-често срещаните положения, съпровождащи бременността, раждането и кърменето.
А ето и какво имат да ви кажат създателите на книгата:
Скъпа майчице, това е един от най-великите и прелестни моменти в живота ти. Предстоят ти 40 седмици, изпълнени с доста трепети, безредици, усеща и подготовка за предстоящото дете. Период, богат на доста обич, грижа и усмивки. Но за всяка майка той протича по друг метод. Съветите на лекарите са доста значими и би трябвало да ги следваш, с цел да имаш щастлива и спокойна бременност, да родиш леко и бързо да се възстановиш. Тази книга е основана за теб, с цел да имаш спомен за години напред и да го предадеш на своето дете, да разбере и усети интервала, през който е минала неговата майка. Книгата е тук, с цел да ти припомня през какво си предходна, какво си чувствала, до момента в който чакаш своето бебе. Различните интервали на бременността са цялостни с доста разно- образни прекарвания. Това е книга, която ще ти бъде от помощ. Тя ще ти даде доста значими препоръки и успокоение в този неповторим интервал от живота ти. Този интервал при някои дами няма да се повтори, при други ще има втори или трети път, по тази причина се наслаждавай с цялостна мощ на чудото живот, което носиш в себе си. Бъди горда, че ще ставаш майка! Бъди щастлива със своята бременност! Предай това необикновено и мощно възприятие на своето бебче, което усеща всичко, което чувстваш и ти!



Книгата може за закупите от ТУК или от онлайн магазина на Списание 8.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР