Три национални асоциации се обединиха по време на среща в

...
Три национални асоциации се обединиха по време на среща в
Коментари Харесай

Малки и средни фирми се обединиха срещу монопола

Три национални асоциации се сплотиха по време на среща в Пловдив през днешния ден, заявявайки, че по този начин ще се борят по-ефективно против монопола. Споразумение за общи дейности и взаимна поддръжка подписаха Асоциация на търговците, производителите, вносителите и превозвачите на горива, Националната асоциация за здравословно хранене на децата и Националното съдружие „ Българската домашна ракия “.

Представителите на дребните и междинни компании бяха безапелационни, че се съюзяват, с цел да могат да противодействат на натиска на монополистите и нелоялната конкуренция. Те излязоха и със специфична признателност към водача на НФСБ и съпредседател на „ Обединени патриоти “ Валери Симеонов за отбраната и поддръжката, която им е оказал. „ Благодарение на господин Симеонов, ние оцеляхме. Иначе бяхме обречени на заличаване “, обявиха представителите на трите организации Иван Дойчев, Симо Симов и Андон Андонов.

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов се включи в срещата по покана на представителите на дребните и междинни компании от трите сдружения.

„ Аз съм човек, който идва от бизнеса и познавам средата. Основният проблем на страната ни сега е, че тя е мащеха за бизнеса, мащеха за предприемчивия българин. Защото всеки от нас си прави работата, осъществя доходи, заплаща налози. Но отсреща какво получава? “, зададе риторичен въпрос Симеонов.

По думите му, за разлика от този бизнес, който съществува с помощта на публичните поръчки и политическите връзки, тези хора тук желаят единствено едно: равни условия, естествена и равноправна конкурентна среда. „ Нещо, за което не се приказва. Нещо, от което страната е абдикирала “, акцентира Валери Симеонов.

Той пожела на новото обединяване триумф и подсигурява, че НФСБ и нейните народни представители ще продължат да пазят ползите на българския бизнес.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР