Три масови сбивания с участието на чужденци се разиграха в

...
Три масови сбивания с участието на чужденци се разиграха в
Коментари Харесай

Само за 24 часа: Три масови сбивания в София с участието на мигранти

Три всеобщи сбивания с присъединяване на чужденци се разиграха в София единствено в границите на 24 часа. Две от тях се случиха на централния бул. " Витоша ", а третото - в Центъра за бежанци в " Овча купел ". При конфликтите има и двама ранени и откарани в " Пирогов ".

След като в TikTok се появиха фрагменти, показващи побой над малолетно момче от група незнайни чужденци на бул.  " Витоша " в София, водещият Павел Владимиров описа повече за случая. Той се озовал на мястото минути след нападението. 

Инцидентът е от сряда вечерта към 18:30 часа, а управляващите да дадат повече информация по случая. 

По неофициална информация група чужденци се нахвърлила върху момче на централния столичен бул. пред погледа на десетки минувачи. Агресията била провокирана от забележка на нападнатия. Той опитал да отбрани момиче, с което член на задграничната група се заяждал, описа пред Павел Владимиров: 

" Момчето се е заяждало с момичето. Едно от българските момчета се пробвало по някакъв метод да разбере какво се случва, да завърши с тази експанзия против момичето. Веднага те са се нахвърлили с ритници, с летящи колена. "

Владимиров бил на мястото минути след побоя. По оживения бул. той се разминал с две огромни групи чужденци, " мощно превъзбудени, размахващи облекла и бутилки ". Журналистът опитал да помогне на нападната двойка, за която споделя, че се е отървала единствено с уплах.

След това споделя претърпяното във видео в TikTok, като по думите му девойката е на към 14-15 година, а групата чужденци била от към 20 души: 

 

@pavelvladimirov79 На фона на ш00то в Народното събрание!
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР