Три четвърти от заразените през юли с Covid-19 на публични

...
Три четвърти от заразените през юли с Covid-19 на публични
Коментари Харесай

Мнозинството от нови COVID-19 случаи в огнище в Масачузетс са при ваксинирани

Три четвърти от инфектираните през юли с Covid-19 на обществени събития в град в американския щат Масачузетс са със приключен цикъл на имунизация, сочи изследване на американския Център за надзор и предварителна защита на болесттите (CDC), представен от Ройтерс.

Изследването, оповестено в петък, допуска, че Делта разновидността на вируса е мощно инфектиран. Огнището е в Провинстаун на полуостров Кейп Код, оповестяват локалните здравни управляващи.

Проучването разкрива, че имунизираните лица са имали сходно количество от вирусно наличие като неимунизираните, което допуска, за разлика от другите разновидности, че имунизираните, които се заразят с Делта разновидността, могат да предават вируса.

Шефката на CDC Рошел Валенски съобщи, че това е „ основно изобретение “, което е довело до рекомендацията на центъра от тази седмица за носене на маски в региони, в които случаите се усилват, като защитна мярка против вероятно предаване на вируса от имунизирани хора.

В проучването се споделя, че имунизираните инфектирани са били ваксинирани с препаратите „ Пфайзер/Бионтех “, „ Модерна “ и „ Джонсън&Джонсън “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР