Три български компании попаднаха сред призьорите в тазгодишното издание на

...
Три български компании попаднаха сред призьорите в тазгодишното издание на
Коментари Харесай

Три български компании сред призьорите на престижните награди Stevie

Три български компании попаднаха измежду призьорите в тазгодишното издание на влиятелните награди Stevie (от гръцката дума за “коронован”), които ще бъдат връчени на 20 август на публична церемония вечер в Лондон.

Наградите Stevie са част от най-престижната стратегия за признание на бизнес достижения и нововъведения във всички области, като в тях могат да се включат експерти и компании от целия свят, от всички браншове – обществен и частен, неправителствени организации, огромни и дребни компании. Кандидатурите, които всяка година са към 10 000, са разграничени в 7 разнообразни стратегии – ръководство, маркетинг, връзки с обществеността, обслужване на клиенти, човешки запаси, нов артикул и така нататък



Трите български организации завоюваха общо шест златни, сребърни и бронзови статуетки Stevie в разнообразни категории. Големият победител от българските представители е компанията „ A Data Pro “ (София), която завоюва златна статуетка в категорията „ ИТ отдел на годината “ и бронзови в категориите „ Екип „ Човешки запаси “ на годината “ и „ Най-добър нов артикул или услуга на годината “.

Сред другите удостоени със сребърна и бронзова премия Stevie бяха „ Accedia JSC “ (София) в категорията „ Компания на годината - компютърен програмен продукт “ и „ М3 Communications Group “ (София) в категорията „ Агенция за връзки с обществеността на годината в Европа “ и „ Изпълнителен шеф на годината – реклама, маркетинг и връзки с обществеността “.

Наградените компании бяха определени всред над 3900 номинации, получени от организации и хора от повече от 74 страни, след детайлна преценка от страна на журито, включващо над 250 изпълнителни шефове.

Пълният лист на удостоените с премия Stevie по категории можете да намерите на www.StevieAwards.com/IBA.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР