Трейлърът на най-новия български филм „Привличане” бе представен за първи

...
Трейлърът на най-новия български филм „Привличане” бе представен за първи
Коментари Харесай

Николета Лозанова дебютира в новия БГ филм “Привличане”

Трейлърът на най-новия български филм „ Привличане” бе показан за първи път пред аудитория в шоуто „ Господари на ефира”. Той към този момент е наличен за всички фенове из цялата страна в кината и интернет. Голямата изненада в него е разкритието, че Николета Лозанова взе участие в набиращата все по-голяма известност продукция.

Фаталната хубавица има основна роля, само че каква тъкмо – остава загадка до премиерата на кино лентата на 23 февруари 2018 година. Дебютът на Лозанова в киното е особено прецизиран от нея, а „ Привличане” е сграбчил вниманието ѝ поради завладяващия сюжет и настоящата тема.

Още в филмовия откъс аудиторията ще се запознае с основната героиня Лора Ангелова, изиграна от Яна Маринова – някогашна танцьорка и сегашна учителка по история в елитна гимназия.

Животът ѝ обаче не е изключително розов на фона на спора ѝ с директорката Великова (Койна Русева). Благодарение на модерния си метод към учениците и старанието да вкарва новости в образователния развой, Лора Ангелова се радва на поддръжката на огромна част от своите възпитаници и сътрудници. Някои от тях обаче желаят съществено да подронят престижа ѝ.



Сблъсъкът сред това по какъв начин в младостта си не постоянно постъпваме вярно, подправен със солидна доза комизъм, обич и страсти, е в центъра на историята, за която „ Привличане “ споделя.

Лентата събира на огромен екран още: Александър Сано, Луиза Григорова-Макариев, Радина Боршош, Живко Симеонов, Башар Рахал, Владо Пенев и други звезди на българското кино.

„ Привличане” е на екраните из цялата страна от 23 февруари 2018 година.

Прочетете още:

Яна Маринова и Башар Рахал в новия български филм "Привличане "

Певицата с луксозен глас, останала вечно зад кулисите

Българската лента "Дъвка за балончета " излиза на огромен екран

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР