Най-умният тийнейджър във Великобритания, който е получил 28 A-levels, е

...
Най-умният тийнейджър във Великобритания, който е получил 28 A-levels, е
Коментари Харесай

Най-умният тийнейджър във Великобритания, който учи 28 A-нива, получава четири A*s само седмици преди началото на срока

Най-умният младеж във Англия, който е получил 28 A-levels, е отбелязал A*s в тези, които е приключила единствено седмици след началото на образователния период.

Махнур Чийма, на 17, има коефициент на просветеност, по-висок от Стивън Хокинг и Алберт Айнщайн - и има за цел да учи в Оксфордския университет. След като изкара 34 GCSEs, тя стартира шести клас през септември и се записа на 28 курса. Тя приключи четири цели А-нива през ноември и разбра, че е получила четири A*s по ръководство на околната среда, морска просвета, британски език и мисловни умения.

И тя се явява на последните изпити за още осем последващи курса месец - в това число математика, спомагателна математика, химия, биология и филмознание. Тя споделя, че не съжалява и би била „ отегчена и незадоволително подтиквана “, в случай че направи единствено общоприетите три A-levels – и сподели, че прегарянето е „ избор “.

Ученичката в гимназията от Слау, Бъркшир, сподели: „ Усвояването на наличието и анализирането и оценката на нещата идват...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР