Меган Маркъл казва, че е било пълна благословия“ да посети

...
Меган Маркъл казва, че е било пълна благословия“ да посети
Коментари Харесай

Меган Маркъл казва, че е било „пълна благословия“ да посети Нигерия, след като откри нейното наследство

Меган Маркъл споделя, че е било „ цялостна благословия “ да посети Нигерия, откакто разбра за връзката й със западноафриканската страна.

Херцогът и херцогинята на Съсекс приключиха своята бурна тридневна обиколка в Нигерия, откакто бяха поканени от началника на защитата на Нигерия, преди дебюта на страната в Игрите Invictus идната година. Докато бяха в страната, Хари и Меган посетиха учебни заведения и участваха в събития за разпространение на Harry’s Invictus Games и когато излязоха от една обществена изява, бяха спрени от публицист, който ги попита за визитата им, до момента в който се подготвяха да се приберат в Калифорния.

„ Пълна благословия. Благодаря ти! " Меган се усмихна, когато Хари се включи: „ Прекарахме отлично. Благодаря ви много… гостоприемството беше фантастично, благодаря. “ По време на частното им посещаване, което доста почитатели сравняваха с неофициална кралска обиколка, Меган приказва обстойно за откриването, че има значима връзка със западноафриканската страна. Още през 2022 година...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР