Третото издание на Приказка за децата на Пловдив“, организирано от

...
Третото издание на Приказка за децата на Пловдив“, организирано от
Коментари Харесай

3-тото издание на „Приказка за децата на Пловдив“ набра 13 000 лв. в подкрепа на ранното детско развитие

Третото издание на „ Приказка за децата на Пловдив “, проведено от фондация „ За Нашите Деца “, набра 13 хиляди лв. в поддръжка на идеята на организацията. Благотворителната вечер се осъществя в Изложбена зала „ 2019 “, Градска художествена изложба, и събра на едно място представители на бизнеса в региона, дипломатическия бранш и локалната власт.

Гостите на вечерта се обедиха за поредна година, с цел да бъде даден късмет за развиване и грижа на над 1000 деца в ранна детска възраст от общините Пловдив, Марица, Куклен, Стамболийски, Асеновград, Перущица, Раковски и Родопи до края на годината.

По време на събитието съидейниците на фондацията се любуваха на неповторима артистична стратегия с присъединяване на Георги Добрев, изявен млад музикант, радващ с изкуството си публиката в България и чужбина, Китарен отбор „ Академика “, неповторима студентска групировка от 13 типичен китари и една акустична бас китара, вокална групировка „ Нова Магия “, част от огромното музикално семейство на една от най-успешните школи за поп и джаз пеене в страната – Арт Войс Център.

В рамките на програмата бяха прожектирани и две същински истории от работата на експертите на фондация „ За Нашите Деца “ с уязвими фамилии.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР