Третият мандат на ГЕРБ открито носи белега на корупцията. Демокрацията

...
Третият мандат на ГЕРБ открито носи белега на корупцията. Демокрацията
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Кметовете от ГЕРБ са принудени да организират схеми, захранени от мрежи от фирми

Третият мандат на ГЕРБ намерено носи белега на корупцията. Демокрацията на ГЕРБ е купена реплика на народна власт, кметовете им са принуждавани да зареждат един бизнес-модел, който е в основата на политическия напредък на ГЕРБ. Налице е отвод от промени, не се гледат съзнателно значими законопроекти. Българска социалистическа партия няма да взе участие в избора на управление на Комисията по досиетата, дневният ред на Българска социалистическа партия и България не е в предишното, а е ориентиран към бъдещето. Това съобщи зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Драгомир Стойнев по БНР.

Според него допускането на толкоз високи равнища на корупция на всички равнища на ръководството на страната към този момент е рисково за самото й действие. Стойнев съобщи, че до в този момент проблем ни бяха калинките и слабия административен потенциал, които проваляха значими политики, само че към този момент те са надминати от корупционните кавги.

„ В Хасково на ярко излезе един бизнес-модел, който е в основата на политическият напредък на ГЕРБ. Затова ги боли толкоз “, акцентира Стойнев и добави, че в писмото си до медиите кметът на Хасково непосредствено споделя, че разривът е пристигнал след анулирани от него опорочени състезания, след напън за назначения в енергетиката и в администрацията.

Според Стойнев кметовете на ГЕРБ се съгласяват или биват принудени да провеждат схеми, посредством които се зареждат мрежи от компании. Тези компании работят, с цел да създадат богати един стеснен кръг от хора, в това число политици. Те работят и на друго равнище – зареждат политическата власт на ГЕРБ по места. „ Да напомням ли големите фалшификации на локалните избори през 2015 година Вижте и кой печели най-хубави резултати в ромските махали. Или ромите са станали демократи и десни последователи на ГЕРБ? “, попита

„ Демокрацията на ГЕРБ е купена реплика на народна власт. И групата на Българска социалистическа партия в Народното събрание в този момент е единствената съвременна мощ, която отстояват демокрацията “, съобщи Стойнев.
Той напомни санирането и европейските средства по огромните инфраструктурни планове на общините, които са в ръцете на тези кметове и съобщи, че всички българи ще заплащат заема за саниране, с който ГЕРБ се готвят да си купят още един управнически мандат в локалната власт.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР