Третият мандат е кризисен. Надявам се на политическа смелост и

...
Третият мандат е кризисен. Надявам се на политическа смелост и
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: ПП подходиха с безхаберие към връчения мандат

Третият мандат е спешен. Надявам се на политическа храброст и на отговорност. Това сподели ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова в град Русе.

,,Настоявахме от ден първи да има общ документ на всички партии. Тогава нямаше да има значение кой взема мандата, а щеше да има значение какво болшинство стои зад този мандат. Никой не се съгласи на това``, добави Атанасова. 

Тя уточни, че в случай че третият мандат бъде връчен на Българска социалистическа партия, ГЕРБ няма да го поддържа, защото има решение на най-висшия орган на партията и разясни, че в случай че третият мандат отиде при " Демократична България ", чакат от тях да изискат поддръжка.

" Подкрепа безплатно не даваме, и да създадат ясна оценка за всичко, което се случи при ръководството на " Продължаваме Промяната " - да дадат оценка за всички корупционни кавги. Чак тогава можем да водим диалози с тях, бе безапелационна Десислава Атанасова.

Според нея, в случай че мандатът отиде при " Български напредък ", " Възраждане " или Движение за права и свободи, управителните органи на ГЕРБ тепърва ще вземат решение.

Председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС добави, че " Продължаваме Промяната " са подходили с " извънредно безхаберие " към връчения мандат. " Те не го извършиха със наличие. Не си осигуриха поддръжка, с цел да има вероятно някакво държавно управление. Не поставиха никакви старания по една причина – от месеци наред бутат страната ни към предварителни парламентарни избори ", разяснява още Атанасова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР